STORSATSING: Nordic Choice Hotels og KLP Eiendom investerer til sammen 350 millioner kroner i utbyggingen av Quality Airport Hotel Gardermoen. På bildet Gunnar Gjørtz, administrerende direktør i KLP Eiendom.

Investerer 350 mill på Gardermoen

I februar 2017 begynner KLP Eiendom sammen med Nordic Choice Hotels en omfattende utbygging av Quality Airport Hotel Gardermoen.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er glade for at Nordic Choice Hotels sammen med oss velger å satse på Quality Airport Hotel Gardermoen for å levere en enda bedre opplevelse til sine gjester. Oppgraderingen skjer på et veldig godt tidspunkt, sier Christopher Raanaas, direktør for hoteller i KLP Eiendom.

I 2017 åpnes den nye avgangs- og ankomsthallen på Oslo Lufthavn. Ombyggingen gir en økt kapasitet på 129 nye rom, ny stor konferansesal på 700 kvadratmeter, flere mindre kurs- og konferansesaler, en stor utstillingsarena, ny lobby, nytt fellesareal, kjøkken og restaurant.

Les også: Best Western får nye hoteller

Les også: Ut av Thon, inn i First

Les også: Wenaas selger flere hoteller

Hotellet vokser fra 326 til 455 rom, og vil til sammen bygges ut med 7000 nye kvadratmeter. Med de to søsterhotellene Comfort Hotel Runway og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, vil Nordic Choice Hotels til sammen ha 1187 rom og over 14 000 kvadratmeter konferansekapasitet på Gardermoen.

Nordic Choice Hotels og KLP Eiendom investerer til sammen 350 millioner kroner i utbyggingen av Quality Airport Hotel Gardermoen.

Kommunal Landspensjonskasse (KLP) er Norges største livsforsikringsselskap. Selskapet leverer pensjons-, finans- og forsikringstjenester til kommuner og fylkeskommuner, helseforetak og til bedrifter både i offentlig og privat sektor, og til deres ansatte. KLP-konsernet har en forvaltningskapital på 553 milliarder kroner.

Les også: Stordalen spisser merkevarene i kampen om hotellgjestene

Les også: Røkke og Buchardt bygger ut Oppdal-hotell

 

Powered by Labrador CMS