Bekrefter Sundtkvartalet

Publisert Sist oppdatert

Allerede i første halvdel av juni omtalte Estate Nyheter at Manpower var aktuell som ny leietaker i Sundkvartalet. Dette ble den gang avkreftet av både Manpower og søkemegler DTZ, men i en pressemelding i dag opplyser Manpower at bemanningsselskapet flytter til Sundtkvartalet. 

Les også: Bygger 30.000 m2

– At vi endte i Sundtkvartalet, er i tråd med vårt verdigrunnlag, sier konsernsjef i ManpowerGroup, Maalfrid Brath.

– ManpowerGroup er et selskap som jobber med og for mennesker. Vi trenger å være der mennesker er, og der mennesker møtes. Det er et innovativt valg – det vil skje mye spennende byutvikling i dette området fremover. Lokalene er også utformet på en måte som gir oss den fleksibiliteten vi trenger for å utvikle organisasjonen vår videre, sier Brath videre.

Les også: Store forskjeller i ledigheten

Les også: Store betaler mindre

Sundtkvartalet er et nytt kontorbygg på 31 000 kvadratmeter sentralt plassert mellom Lakkegata og Vahls gate. Bygget blir et miljøledende passivhus som møter kravene BREEAM NOR Excellent, energiklasse A. 

Prosjektet eies av Skanska Commercial Development og Entra i fellesskap. Kontrakten med ManpowerGroup er på sju år med rett til fornyelse. Innflytting blir 2. januar 2017.

Les også: Fikk 15 års leieavtale

Les også: Klart for innflytting på Fornebu

– Sundtkvartalet har en svært sentral beliggenhet med Oslos viktigste kollektivknutepunkt Oslo S i umiddelbar nærhet. Akerselva og store grøntområder er nærmeste nabo og hele området gjennomgår en svært spennende byutvikling som vi er engasjert i, sier administrerende direktør Arve Regland i Entra.

– Sundtkvartalet bygges med høye miljøambisjoner og skal samtidig skape et intimt bymiljø som integrerer gammel bebyggelse med det nye kontorbygget. Vi skal ha kontorlokaler fra andre etasje og oppover mens det tilrettelegges for caféer og servicetilbud på gateplan, sier Björn Mattsson som er administrerende direktør i Skanska Commercial Development.

Les også: Klare tegn til nedgang i leieprisene

Les også: Merker urolighetene i oljenæringen

Les også: Leier ut i Akersgata

Les også: Statoil må leie ut på Fornebu

Les også: Får ny, stor leietaker

 

Powered by Labrador CMS