SLUTTER: Johan Bruun

Johan Bruun slutter i Usbl

Administrerende direktør Johan Bruun har meddelt styret at han ønsker å fratre som leder for virksomheten.

Publisert

– Da jeg startet i selskapet fikk jeg i oppdrag av daværende styre å få lønnsomhet i virksomheten, etter at det gikk med underskudd i 2014. Det var samtidig som siste særfordel for boligbyggelagene var på vei til å forsvinne, momsfradrag på forretningsførsel. Etter ni år med solide overskudd, vekst og styrking på samtlige forretningsområder, har jeg meddelt styret at min tid som leder for Usbl har kommet til en avslutning, sier administrerende direktør Johan Bruun i en pressemelding.

– Bruun har siden 1. juni 2015 ledet Usbl med svært gode resultater. Han har vært handlingskraftig og ledet selskapet gjennom flere oppkjøp og fusjoner som har styrket boligbyggelaget. Under hans ledelse har vi produsert og solgt tusenvis av boliger til våre medlemmer, og vi har nådd en viktig milepæl med over 120.000 medlemmer, påpeker  styreleder Ole Revhaug.

Siden 2015 har medlemsmassen økt fra 90.000 til 120.000. Usbl forvaltede boliger har økt med over 70 prosent, fra 50.000 til 85.000, og utleieporteføljen er profesjonalisert og teller nå flere enn 600 boliger. Virksomheten har også doblet egenkapitalen i perioden.

– Det har vært et privilegium å lede et selskap med høy faglig kompetanse, god driv og fokus på å oppfylle boligdrømmen til stadig flere. Dagens ledergruppe er sterk, kompetent og godt rustet for oppgavene som ligger foran dem, slutter Johan Bruun som vil beholde stillingen til ny leder er på plass.

Powered by Labrador CMS