SELGES: Årnes utvikles raskt. Nå selger en av aktørene store næringslokaler og sin andel av ei boligtomt. Foto: Google
SELGES: Årnes utvikles raskt. Nå selger en av aktørene store næringslokaler og sin andel av ei boligtomt. Foto: Google

Selger næringslokaler og andel i boligtomt for 50 millioner

For denne prisen får kjøper halvparten av ei 15 mål stor boligtomt og 5.000 kvadratmeter næringslokaler.

Publisert Sist oppdatert

Nedre Hagavei 17 i Årnes i Akershus består av ni næringsseksjoner i tre bygninger og ei tomt. Disse eiendommene ligger i et stort område som nå er under massiv boligutvikling langs Glomma rett sør for sentrum. Noe av dette er nå lagt ut for salg.

– 51 prosent av 15.6 kvadratmeter tomt og 100 prosent av 5.000 kvadratmeter næringslokaler selges for 49,5 millioner kroner. Leieinntekter 1,5 millioner kroner skriver årnesmannen og eier Pål Magnus Udnes blant annet.

LES OGSÅ: Selger ferdigregulert boligområde i sjøparadis

Et av byggene han selger inneholder Power og Europris over 1.250 kvadratmeter i første etasje, og et like stort treningssenter i andre. I annet bygg er det like store gulvflater.

LES OGSÅ: Fraflyttede kontorer blir nye hjem

– Det er flere deleiere i dette området og de bygger boligblokker i etapper fra Glomma og innover. Totalt skal det bygges opp mot 800 leiligheter her. På tomta vi selger vår del av og som er avsatt til boliger, kan det bli 240, påpeker Udnes.

– Kan det bli aktuelt å bygge boliger også der næringsbyggene står i dag?

– På sikt kan det kanskje det. Årnes har opplevd og opplever stor vekst, men det kan ikke bygges mer enn etterspørselen, understreker Udnes som har sett en viss interesse for annonsen.

LES OGSÅ: Sommerturismen øker eiendomsverdier

– Litt har det jo vært, men ikke noe seriøst ennå. Her er det potensiale, ikke minst utvikling av boligarealet. Men blir det ikke noe salg nå så avventer vi og tar gevinsten selv senere, sier han.