Aktuelt:

FORNØYD: CFO Tobias Junge er fornøyd med å ha sikret seg lånet.

Varig fikk maks i vekstgarantilån

Proptechselskapet Varig har sikret seg maksimalt beløp innenfor Vekstgarantiordningen til Innovasjon Norge.

Publisert

– Vi er takknemlige og stolte over at Innovasjon Norge og DNB anerkjenner at Varig satser på et område som bare vil øke i viktighet fremover. Teknologi som bidrar til å gjøre eiendomsbransjen mer bærekraftig er helt sentralt i den grønne omstillingen. Vi rigger oss for kraftig vekst og dette lånet er positivt for vår funding-miks, sier CFO Tobial Junge i Varig.

Seniorrådgiver for internasjonalisering i Innovasjon Norge Eirik Henriksen har bistått Varig med søknaden. Han mener Varig er et godt eksempel på den typen virksomhet Vekstgarantiordningen er ment å støtte.

– Norsk økonomi trenger flere vinnerbedrifter som lykkes med innovasjon og vekst. Varig har tilbakelagt oppstartsfasen og leverer nå en komplett løsning for det kommersielle eiendomsmarkedet. Nå vil Vekstgarantiordningen være med å støtte selskapet og den pågående ekspansjonen til enda flere europeiske markeder. Det gleder vi oss over, sier Henriksen.

Relationship manager Espen Rognerud i DNB sier storbanken er opptatt av å støtte vekstbedrifter som har et formål om å gjøre en positiv forskjell i verden.

– Vi har fulgt med på Varig en god stund, og er imponert over utviklingen. Selskapet leverer allerede verdi i markedet sitt og har gode forutsetninger for videre vekst. Vi kan derfor gi det høyeste beløpet innen Vekstgarantiordningen, sier Rognerud.

Powered by Labrador CMS