GIGANT: Blant eiendommene som Heim TV skal besøke, er gigantbygget Økern Portal.
GIGANT: Blant eiendommene som Heim TV skal besøke, er gigantbygget Økern Portal.

Tar tempen på norske næringsbygg

Arne Hjeltnes er programleder for et nytt TV-konsept som skal ta for seg moderne norske næringsbygg.

Publisert

Etter en forsiktig oppstart, begynner nå TV-kanalen Heim, som fokuserer på eiendom, interiør og design, å øke satsingen. Torsdag denne uken lanserer kanalen en ny egenprodusert serie med som skal se ta temperaturen på moderne norske næringsbygg. Konseptet Rom for suksess har fått Arne Hjeltnes som programleder og er innhold som kanalen tror vil ha stor interesse for utvalgte målgrupper.

– Det er ingen hemmelighet at TV-bransjen opplever stor konkurranse om forbrukernes oppmerksomhet og tid. I dag konsumeres innhold på en helt annen måte enn for bare fem og ti år siden. Makten ligger hos forbrukerne, og vi tror at innhold må skreddersys for å dekke konkrete behov i markedet. Bolig, eiendom og interiør er gode eksempler på tematikker hvor interessen er stadig økende, sier Henrik Lund, Salgssjef i Heim TV.

Arne Hjeltnes har brukt det siste halve året på å besøke unike næringseiendommer sammen med et større team.

– Dette har vært en helt unik produksjon og resultatet er et program som jeg tror vil treffe rett i hjertet på alle som er opptatt av utvikling, bærekraftige løsninger og eiendom. Og det tror jeg er ganske mange. Det som er ekstra morsomt med Rom for Suksess er at konseptet er helt nytt. Vi TV-seere har blitt ganske kresne etter hvert, så da er det stas at vi kan få komme på lufta med noe som man ikke har sett før, sier en engasjert Hjeltnes.

I programmets første episode er det et næringsbygg på Skøyen i Oslo, med bedriften 4Service, som får besøk av teamet. Gjennom ti episoder vil turen også gå innom Telemark og ender opp på Eiendomsdagene 2023 på Norefjell.

Powered by Labrador CMS