Transaksjon:

OPPKJØP: Swecos administrerende direktør Grete Aspelund og direktør i byggdivisjonen, Rasmus Nord, sammen med TAG-gründerne Morten Longum og Lars Eirik Ulseth.

Sweco sluker anerkjente arkitekter

Styrker med dette satsingen sin på arkitektur og byutvikling.

Publisert Sist oppdatert

TAG Arkitekter har spesialisert seg på bolig og driver et tverrfaglig kontor med nesten 100 ansatte i Bergen, Oslo og Trondheim. Selskapet har vokst sterkt de ti seneste årene, og leverte i 2019 en omsetning på 113 millioner kroner.

Nå er de overtatt av Sweco, Europas største tekniske rådgivermiljø med flere enn 17.000 ansatte.

LES OGSÅ: Orker ikke krangle mer, går for omregulering

- Vi er imponert over resultatene TAG har skapt. Med prisvinnende design og sterkt fokus på byutvikling, er de den ideelle samarbeidspartneren når vi skal etablere en egen arkitekturvirksomhet, sier adm. direktør Grete Aspelund i Sweco Norge i en pressemelding.

Arkitektur har vært en driver for Swecos suksess og med dette kjøpet får TAG tilgang til solid flerfaglig teknisk kompetanse.

LES OGSÅ: Vil fortette, men byråkratene sier det blir for mye av det gode

- Vi har fokusert på å tilby en tverrfaglig arbeidsgruppe til kundene. Det er gjennom samarbeid på tvers at vi skaper fremtidsrettede boliger og bomiljøer. Nå gleder vi oss til å bli en del av et av verdens største fagmiljøer innen bærekraftig byutvikling, sier daglig lederLars Eirik Ulseth i TAG.

Powered by Labrador CMS