TIL SVG PROPERTY: Pål A.H. Beck går fra Seabrokers Eiendom til SVG Property.
TIL SVG PROPERTY: Pål A.H. Beck går fra Seabrokers Eiendom til SVG Property.

Blir eiendomssjef i SVG Property

Pål A.H. Beck blir eiendomssjef i SVG Property og forlater Seabrokers Eiendom.

Beck har 12 års erfaring innen næringseiendom, både som salgsleder og næringsmegler. Bergenseneren, som flyttet til Stavanger i 2011 og plager naboene med et stort Brann-flagg hver gang det er kamp, gleder seg til å jobbe med eiendommene til SVG Property.

– Dette ser jeg på som en spennende mulighet hos et selskap i vekst og med en meget attraktiv eiendomsportefølje. Selskapet har solide og profesjonelle eiere i ryggen og prosjekter på gang både i Stavanger sentrum og i Hinna Park. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene sammen med et erfarent team, sier Beck.

Pål A.H. Beck er utadvendt og har bygd et stort nettverk i oljebyen som han håper å dra nytte av når han skal jobbe med utleie av SVG-eiendommene.

– Jeg har hatt en strålende oppstart på kontoret. Nå ser jeg frem til å sette meg inn i selskapets prosesser og videre bidra med planer for bredde og vekst. Det handler om å gjøre markedet oppmerksom på SVG, hva vi står for og hvordan vi vil bygge videre. Med et solid team i ryggen vet jeg at dette blir bra.

Powered by Labrador CMS