Svenskene holder full fart fremover

Bygger enda et nytt varehus, seks ganger større enn dagens.

Publisert Sist oppdatert

Få dager etter nyheten om at Biltema skal bygge varehus på Oppdal, melder de nå om et nytt varehus er i Namsos i Trøndelag. Dette er en del av planen om å utvide til 100 varehus innen 2028, ifølge en pressemelding.

I Namsos skal svenskene bygge 6.000 kvadratmeter og over 100 parkeringsplasser sør for Høyknesbrua som krysser Namsen like øst for sentrum. De har snakket om denne etableringen i over ett år, men har nå endelig bestemt seg. Og det betyr et farvel til dagens leiekontrakt på 1.000 kvadratmeter i Namsos Handelspark på nordsiden av brua.

LES OGSÅ: Selger 6.300 meter for 50 millioner

Heller ikke denne gangen vil Biltema ut med hvor mye de må ute med, men siden den 5.500 kvadratmeter store og kliss nye filialen på Vinstra kostet rundt 100 millioner kroner, er det nærliggende å tro at summen blir i den størrelsen.

Varehussjef Ole Anders Haugerøy i Namsos er svært fornøyd med at avtalen nå er på plass:

– Som både varehussjef og regionsansvarlig har jeg vært med å bygge nye varehus i Stjørdal og Steinkjer. Nå kan jeg konstatere at det endelig er vår tur. Vi har hatt et bra leieforhold, men har nå vokst oss ut av lokalene vi holder til i dag. I løpet av det neste året skal vi planlegge, bygge og åpne varehuset, sier han.