SAMARBEIDER: Administrerende direktør i Newsec Property Asset Management, Hilmar Auran, er fornøyd med å ha landet en stor avtale med Storebrand Eiendom og Truls Nergaard, Head of Real Estate i Storebrand Asset Mangement.

Newsec med Storebrand-avtale på 400.000 kvm

Storebrand Eiendom har inngått avtale med Newsec Asset Management om drift av en eiendomsportefølje på ca. 400.000 kvadratmeter.

Publisert

Avtalen går i gang i januar 2024 og omfatter hovedsakelig primærtjenester og beredskap. Samtidig får man tilgang til bistand på brann-, energi- og andre rådgivningstjenester.

– Storebrand Eiendom har tatt sterkere styring over den tekniske forvaltningen, men vil stadig være avhengige av gode samarbeidspartnere. Vi synes Newsec viser god oppgaveforståelse, og underbygger dette med både erfaring og kompetanse. I tillegg har vi allerede rukket å få god kjemi. Det lover godt for det videre samarbeidet, sier Truls Nergaard, Head of Real Estate i Storebrand Asset Mangement.

Administrerende direktør i Newsec Property Asset Management, Hilmar Auran, er fornøyd med den nye avtalen.

– Vi ser det som en stor anerkjennelse at et selskap som Storebrand Eiendom velger å inngå et tett samarbeid med Newsec om levering av driftsrelaterte tjenester. I de siste årene har vi hatt et stort fokus på kompetanse- og systemutvikling, i tillegg til samarbeidsmodeller med våre kunder. Storebrand Eiendom har tatt en tydelig rolle i eiendomsbransjen innen miljø og bærekraft. Newsec ser fram til å samarbeide med Storebrand Eiendom sin organisasjon i arbeidet med å redusere klimafotavtrykkene på eiendommene og systematisk jobbe for å nå deres ambisiøse mål – både når det gjelder leietakertilfredshet og bærekraft, sier Auran.

Powered by Labrador CMS