JUMP SHIP: Det nye boligprosjektet starter salget den 31. mai.
JUMP SHIP: Det nye boligprosjektet starter salget den 31. mai.

Starter salget av storprosjekt på Bjerke

Stor-Oslo Eiendom lanserer boligprosjektet Pilar Bjerke i Oslo og oppfordrer amerikanerne på USS Gerald R. Ford til å «jump the ship».

– Besøket av USS Gerald R. Ford sammenfaller med salgsstart 31. mai til eiendomsprosjektet Pilar Bjerke ved Bjerkebanen, og vi så en mulighet til å gjøre noe gøy rundt dette. I media har vi lest at besetningen på skipet er svært begeistret for Oslo og nordmenn, med uttalelser i Avisa Oslo som «Så snart kontrakten min er utløpt, flytter jeg hit. Vi kastet oss rundt og fikk bestilt flere utendørs boards på i Oslo sentrum og har laget en egen minikampanje mot den amerikanske besetningen, sier Halvor Hauge, rådgiver i reklamebyrået WAL.

«Jump ship»-kampanjen er inspirert av den maritime terminologien og spiller på ideen om å bytte ut militære skip med en bolig på Bjerke. Boligene har utsikt mot Oslofjorden, så sjømennene kan ha sjøutsikt når de savner sin tidligere maritime karriere.

– Det passer bra å ønske besetningen på USS Gerald R. Ford velkommen til Oslo, og samtidig presentere vårt nyeste boligprosjekt på Bjerke som har salgsstart 31. mai, uttaler Josephine Leine Granlie, markedssjef Bolig i Stor-Oslo Eiendom.

Hun viser til at markedet for nybolig er utfordrende for tiden, men presiserer at Stor-Oslo Eiendom er veldig positive til å teste både tradisjonelle og utradisjonelle grep for å skape oppmerksomhet for boligprosjektet.

– Det hadde jo vært veldig artig dersom en eller flere av besetningen på USS Gerald R. Ford faktisk vurderer å «jump ship» og bosette seg på Bjerke.

Powered by Labrador CMS