NYTT KONTOR: Seniorarkitektene Eva Nordgård, Håkon Berger og Bibbi Irminger Thomassen forlater TAG for å starte for seg selv.
NYTT KONTOR: Seniorarkitektene Eva Nordgård, Håkon Berger og Bibbi Irminger Thomassen forlater TAG for å starte for seg selv.

Starter eget arkitektfirma

Seniorarkitektene Eva Nordgård, Håkon Berger og Bibbi Irminger Thomassen forlater TAG.

Publisert Sist oppdatert

– Vi vil lage gode steder å være, og bygge med omtanke for omgivelsene, sier daglig leder Bibbi Irminger Thomassen i den nystartede selskapet Studio Gorilla i en pressemelding.

Thomassen har ledet Oslo-avdelingen i TAG Arkitekter, der også medgründerne Håkon Berger og Eva Nordgård kommer fra. Berger har hatt ansvar for forretningsutvikling, salg og marked, mens Nordgård har lang erfaring som prosjektleder og fagansvarlig for miljø.

LES OGSÅ: Nektes boliger i nytt prosjekt

Nå vil arkitektene bruke kompetansen sin til å gjøre mer av det de brenner for.

– Når man starter kontor skal man ha ambisjoner. Samtidig vet vi hva som skal til for å finne balansen mellom de ulike hensynene i store byggeprosjekter. Vi vil redde verden litt ved å bidra med det vi er gode på, uttaler de.

Arkitektene har lang erfaring, men planlegger å utvide med bredere kompetanse.

LES OGSÅ: Bygger for 170 mill på torget

– Vår erfaring er at tett, tverrfaglig samarbeid i prosjekter gir bedre løsninger for kunden. Derfor vil vi hente inn kompetanse på blant annet landskap, interiør og BIM så snart som mulig, sier Thomassen.

Gründerne har allerede knyttet til seg Mari-Anne Bjørningstad, grafisk designer med visuell identitet som spesialområde.

LES OGSÅ: Stor hytteinteresse, men kjøpers marked