Aktuelt:

BYGGES I TRE: SPG signerer entreprisekontrakt med Moelven Byggmodul og starter byggingen av 188 leiligheter ved Tyresö Centrum utenfor Stockholm. Ill.: Vida Arkitekter

Starter bygging av 188 leiligheter her

Scandinavian Property Group har signert totalentreprisekontrakt med Moelven Byggmodul i utviklingen av 188 leiligheter ved kjøpesenteret Tyresö Centrum i Sverige.

Publisert

SPG kjøpte tomten på ca. 15 000 kvm BTA i 2017. Prosjektet består av to byggetrinn der første trinn med 145 leiligheter og parkeringskjeller nylig ble ferdigstilt.

Byggingen av neste trinn starter nå med Moelven som totalentreprenør og består av totalt 188 moderne leiligheter fordelt på fire separate punkthus. I tråd med SPGs fokus på bærekraftig utvikling av energieffektive boliger, bygges prosjektet i tre med Sveriges høyeste mulige miljøsertifisering, «Miljöbyggnad Guld», og energiklasse A.

Området Bollmora i Tyresö har vært gjennom store endringer de siste årene og dette trinnet blir siste del av et fortettingsprosjekt strategisk plassert ved Tyresö Centrum. NREP og Turbinen utvikler også prosjekter i området.

- Effektiv byggteknikk

- SPG har flere pågående prosjekter i Tyresö kommune, både ferdigstilte, i produksjon og i tidlig fase. Vi er veldig fornøyde med at vi i samarbeid med Moelven nå starter byggingen av ytterligere 188 leiligheter sertifisert med Miljöbyggnad Guld i et område i sterk vekst i Tyresö. Moelvens effektive byggteknikk er i tråd med vår strategiske satsning på bærekraftig utvikling, noe som gjør dem til en god samarbeidspartner, sier Simon Sjöbom, utviklingssjef hos SPG.

- Gjennom tett dialog med SPG har vi hatt privilegiet av å være involvert i prosjektet fra et tidlig stadium. Gjennom vårt industrielle byggesystem med treelementer kan vi tilby energieffektive og klimasmarte hus som møter fremtidens krav. Vi er stolte over å kunne bidra til økt boligproduksjon i Stockholmsområdet og for å ta del i utviklingen i Tyresö, sier Hedwig Ulander, leder for forretningsutvikling i Moelven Byggmodul.

Powered by Labrador CMS