Karriere:

TIL SKANSKA: Merethe Danielsen går fra Bakke Leiligheter til Skanska Eiendomsutvikling.
TIL SKANSKA: Merethe Danielsen går fra Bakke Leiligheter til Skanska Eiendomsutvikling.

Skanska klar for satsing fra Asker til Drammen - ansetter Merethe Danielsen

Merethe Danielsen er ansatt som ny prosjektansvarlig i Skanska Eiendomsutvikling.

Publisert

Ansettelsen innebærer at Skanska Eiendomsutvikling styrker satsingen på eiendomsutvikling i region Oslo vest. Merethe Danielsen skal bygge opp ny portefølje fra Asker til Drammen. Hun kommer fra stillingen som daglig leder i Bakke Leiligheter og har også bakgrunn som tidligere akkvisisjonssjef i USBL, og utviklings- og ledererfaring som prosjektsjef og regionleder i NCC Bolig.

– Vi er veldig fornøyde med og glade for å få Merethe inn i Skanska. Hun har et bredt nettverk, er godt vant med samarbeidsprosjekter, og kan vise til mange gode resultater gjennom en lang karriere innenfor eiendomsutvikling. Kompetansen og erfaringen hennes er akkurat hva vi trenger for å jobbe videre med våre strategiske mål om å utvide geografien og markedsområdene våre, samt å gjennomføre flere prosjekter i partnerskap og samarbeid med andre aktører, sier regionsdirektør i Skanska Eiendomsutvikling Helen Gåsvik.

Merethe Danielsen blir en del av den voksende regionen Oslo Vest i Skanska Eiendomsutvikling, og skal ha ansvaret for å bygge opp en ny prosjektportefølje i aksen mellom Asker og Drammen.

– Jeg gleder meg veldig til å komme skikkelig i gang og ser frem til å være en del av et så faglig sterkt miljø som Skanska har på tvers av sine forretningsområder og håper å bidra til flere gode og bærekraftige prosjekter sammen med eksterne samarbeidspartnere i årene som kommer, sier Merethe Danielsen.

Powered by Labrador CMS