SAMARBEID: Avdelingsleder Kai Ronny Løvtjernet i Viken Agder Gruppen, daglig leder Karl Erik Rimfeldt i Rimfeldt Eiendom og konsernsjef Svein Arne Uppstad i Agder Gruppen ser frem mot et langvarig samarbeid.
SAMARBEID: Avdelingsleder Kai Ronny Løvtjernet i Viken Agder Gruppen, daglig leder Karl Erik Rimfeldt i Rimfeldt Eiendom og konsernsjef Svein Arne Uppstad i Agder Gruppen ser frem mot et langvarig samarbeid.

Skal oppføre et bygg på drøyt 8.000 kvm på Berger i Lillestrøm

Rimfeldt Eiendom har inngått kontrakt med Agder Gruppen, som vil skape en base på Berger.

Publisert Sist oppdatert

Agder Gruppen har inngått en langsiktig avtale med Rimfeldt Eiendom om utbygging og leie av et helt nytt kontor, lager og serviceanlegg langs E6 på Berger i Lillestrøm kommune. Det skal oppføres drøyt 8.000 kvadratmeter bygningsmasse fordelt på kontorarealer, salgsarealer, lager, verksted- og serviceanlegg.

Agder Gruppen er eid av Svein Arne Uppstad, Else Berit Uppstad, Tom Eikså og Kjell Vidar Hamre gjennom egne selskaper, og har foreløpig sitt hovedkontor i Kristiansand. Agder Gruppen har kunder over hele verden, og er i sterk vekst. Ved inngangen til 2021 hadde selskapet rundt 100 ansatte og omsatte for ca. 650 millioner kroner. Gruppen er totalleverandør innen utleie, kjøp og salg av maskiner og utstyr til anleggsbransjen.

På Berger vil Agder Gruppen skape en base som skal betjene marikeder både nasjonalt og internasjonalt. Rimfeldt Eiendom eier tomten, og vil forestå utbyggingen av Agder Gruppens nye «hub», sentralt beliggende mellom Oslo og Gardermoen. Selskapet skal leie hele den 19.000 kvadratmeter store eiendommen.

Svein Arne Uppstad, konsernsjef i Agder Gruppen, sier at de gikk målrettet inn for å sikre seg eiendommen langs E6 som han mener er den mest tilgjengelige og best eksponerte tomten av alle på Berger.

– Jeg ser også store synergier i å ligge vegg i vegg med det flotte anlegget til PonCAT, som er en betydelig leverandør til Agder Gruppen, sier Uppstad.

Daglig leder Karl Erik Rimfeldt i Rimfeldt Eiendom ser frem til et nært samarbeid med representantene for Agder Gruppen i årene fremover.

– Det er svært gledelig å få denne aktøren til kommunen med alle arbeidsplassene og aktiviteten den fører med seg. Dessuten tror jeg det nye anlegget vil bli et flott skue for alle forbipasserende på E6, sier Rimfeldt.

Rimfeldt Eiendom har base på Kongsvinger, og driver i hovedsak med eiendomsutvikling. Selskapet har virksomheter flere steder på Østlandet, men er en stor eiendomsaktør i Lillestrøm kommune. Utover den aktuelle tomten eier Rimfeldt-konsernet blant annet byggene som er leid ut til PonCAT og Stadssalg på Berger, samt eiendommene som huser DHL, Maxbo, Plantasjen og CarNext.com på Hvam.

Powered by Labrador CMS