Karriere:

VOKSER: Denne våren har Seland | Rödl & Partner hentet Torstein Bjørkgård (tv) og Ingeborg Kristin Finsrud.
VOKSER: Denne våren har Seland | Rödl & Partner hentet Torstein Bjørkgård (tv) og Ingeborg Kristin Finsrud.

Seland | Rödl & Partner vokser

Advokatfirmaet har hentet inn Torstein Bjørkgård som partner og Ingeborg Kristin Finsrud som advokatfullmektig.

Publisert

Det var i slutten av april at advokatfirmaet Seland Orwall inngikk en samarbeidsavtale med det tyske advokatfirmaet Rödl & Partner. Avtalen innebar at Seland, som skiftet navn til Seland | Rödl & Partner, ble en del av et internasjonalt miljø med over 5.200 ansatte fordelt på kontorer i 50 land.

Nå vokser Seland | Rödl & Partner, og advokatfirmaet har gjennomført to nye ansettelser.

Torstein Bjørkgård har tiltrådt som partner etter å ha kommet fra stillingen som partner og daglig leder i Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård. Der arbeidet han bredt med fast eiendom, generell forretningsjuridisk rådgivning og tvisteløsning.

– Vi er veldig glade for å ha fått Torstein på laget. Torstein er veldig dyktig og er en solid bidragsyter og med kommersiell forståelse innen sine fagfelt. I tillegg er han en hyggelig og sosial person som passer godt inn i vårt miljø, sier managing partner Jørgen Jynge.

I tillegg har selskapet nylig ansatt Ingeborg Kristin Finsrud som advokatfullmektig. Jynge opplyser at også flere nyansatte er på vei inn.

– Som fullmektig vil Ingeborg jobbe innen alle våre fagfelt. Vi kjenner godt til Ingeborg, da hun har vært trainee hos oss tidligere. Med sitt blide og omgjengelige vesen passer hun godt inn hos oss, sier Jynge.

Powered by Labrador CMS