Transaksjon:

UTLEIE: Dette skal bli et utleieprosjekt.
UTLEIE: Dette skal bli et utleieprosjekt.

Schumann kjøpte leiligheter for nær en milliard

Boligene skal leies ut til det voksende bedriftsmarkedet i området.

Publisert

OBOS har solgt 182 leiligheter på Ulven i Oslo til eiendomsselskapet Quality Living Residential for 936 millioner kroner. Byggingen av prosjektet - som har fått navnet Ulven Vest - startet nylig.

– Siden leilighetene vi bygger på Ulven primært blir borettslagsleiligheter, ønsker vi et utleiekonsept med høy kvalitet i området velkommen, sier OBOS-sjefen Daniel Kjørberg Siraj i en pressemelding.

Salget sikrer at den øvrige byggingen av boliger på Ulven vil gå raskere enn tidligere planlagt.

– Dermed kortes byggeaktiviteten ned for de som allerede bor i området. Salget legger også til rette for at realiseringen av de neste byggeprosjektene på Ulven kan skje tidligere enn planlagt, påpeker han.

Baard Schumann etablerte Quality Living Residential i 2018 for å investere i utleieprosjekter.

– Planen er å leie ut boligene til ansatte tilknyttet den planlagte kunnskapsparken Construction City og andre kompetansebedrifter i område, sier han.

Egenkapitalen i selskapet er kommitert av blant andre Oslo Pensjonsforsikring, Baumann-familien, Wenaas Kapital og Eidissen Consult. Pareto Securities og SEB har bistått i transaksjonen. Advokatfirmaet Thommessen bisto Quality Living Residential, mens Deloitte var OBOS’ rådgivere.

Etter planen skal boligene i Ulven Vest stå klare til innflytting våren 2023.

Powered by Labrador CMS