RAUS OG INKLUDERENDE: Henrik Melder var en raus og inkluderende leder i eiendomsbransjen.

SBBs Henrik Melder er død

Adm. Direktør Henrik Melder i SBB Samfunnsbygg AS er gått bort etter kort tids sykeleie.

Publisert Sist oppdatert

– Vi som hadde gleden av å få jobbe sammen med Henrik, er i dyp sorg. Han var ikke bare en svært dyktig kollega, men også en raus og inkluderende leder. Våre tanker går til hans nærmeste familie, sier konsernsjef, SBB i Norden AB Leiv Synnes.

Melder var utdannet jurist fra Universitetet i Oslo, og jobbet med eiendom hele sin yrkeskarriere. I 2019 kom han til Hemfosa Samfunnsbygg, som i 2020 ble kjøpt opp av Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB og skiftet navn til SBB Samfunnsbygg.

– Henrik bygde opp vår norske organisasjon fra grunnen, og var sentral for den sterke og positive utviklingen selskapet har hatt de siste årene. Vi er mange, langt utenfor SBB, som kommer til å savne en kunnskapsrik og inkluderende person, og et empatisk medmenneske, sier Synnes.

Henrik Melder var fem år i Entra før han kom til Hemfosa i 2019 og har omfattende lederbakgrunn i eiendoms- og byggebransjen. Han har vært daglig leder i Bermingrud Prosjektutvikling AS, eiendomsdirektør i Aberdeen Property Investors og eiendoms- og markedssjef i Skanska Eiendomsutvikling.

Powered by Labrador CMS