NY JOBB: Rune Svindland.

Rune Svindland skal lede Newsec Advisory i Stavanger

Han går inn i rollen som daglig leder med hovedfokus på transaksjonsrådgivning.

Publisert

Rune Svindland bygget opp proptechselskapet Create-Solutions med utgangspunkt i eiendomsmarkedet i Stavanger. Selskapet ble senere solgt til Visma. Svindland har lang erfaring fra bank/finans og eiendom, blant annet som director investment services i Sandnes Sparebank og i DNB Asset Management, og har gjennom årenes løp vært involvert transaksjonsmarkedet gjennom hele verdikjeden, ifølge en pressemelding.

– Jeg er veldig glad for å styrke vår transaksjonssatsing i Stavanger med Rune på laget. Han har inngående kjennskap, betydelig erfaring og en passion kundene vil merke. Hans brede erfaring fra bank/finans, rådgivnings- og eiendomsbransjen gjør ham svært godt egnet til å tre inn i rollen og videreutvikle vår virksomhet i Stavanger, sier styreleder Jon Harry Dahlberg Årstad.

Rune Svindland ser frem til å bygge selskapet videre, og sier:

– Jeg er glad for å få muligheten til å lede Stavanger-kontoret. Vi vil jobbe videre med å styrke våre kundefokuserte tjenester, der uavhengig rådgivning skal ligge i bunn for fortsatt vekst, og være verdiskapende for våre kunder.

Powered by Labrador CMS