NYE: I tilfeldig rekkefølge - Carolin Boström, Fredrik Jensen, Sebastian Schmidt Andersen, Kristoffer Olavesen, Christian Schartum, Oskar Lie og Ida Norseng Tandberg er nyansatte i proptechselskapet.

Propely med sju nyansettelser

Proptechselskapet har de seneste månedene forsterket teamet for å sikre videre vekst og utvikling.

Publisert Sist oppdatert

I en tid hvor eiendomsmarkedet er preget av økonomisk og politisk usikkerhet, ser Propely en mulighet til å hjelpe eiendomsforvaltere med å fokusere på kostnadsbesparelser og økt driftseffektivitet. Deres kommunikasjonsplattform skal forenkle hverdagen til forvaltere gjennom et FDV-system, leietakerportal og innsiktsmodul for hele porteføljen. De nådde nylig en viktig milepæl ved å overstige 10 millioner kroner i årlige gjentakende inntekter, ifølge en pressemelding.

Administrerende direktør Kristoffer Moe Lundquist sier at fokuset på nyansettelsene har vært en strategisk investering for å drive videre vekst i organisasjonen.

– Hver av våre nyansettelser bringer en unik kompetanse som vil bidra til å styrke selskapet som helhet, påpeker han. 

Det de kaller customer success-avdelingen har fått inn Carolin Boström, Fredrik Jensen og Sebastian Schmidt Andersen. Boström, tidligere fra Kindly, har spesialisert seg på Conversational AI og kundeservice. Jensen har erfaring innen forretningsutvikling fra blant annet Schibsted og Talentech. Andersen, med teknisk erfaring fra Tenerity og Danske Bank, bringer med seg en bakgrunn innen produktutvikling og produktmarkedsføring. 

– Sammen vil de sikre at både eksiterende og nye kunder får maksimalt utbytte i plattformen, sier Moe Lundquist.

Etter ansettelsen av salgssjef Morten Ullnæss i mai, har salgsavdelingen fått inn Christian Schartum med bakgrunn fra Marketer og Oskar Lie, med tidligere erfaring fra blant annet Innovation Support.

Ida Norseng Tandberg som er selskapets nye marketing manager kommer også fra Marketer. Den nyeste ansettelsen er av Kristoffer Olavesen, en UX designer med erfaring fra startups og designbyråer.

Powered by Labrador CMS