Aktuelt:

ANNERLEDES BAKGRUNN: Ingse Galtung Døsvig har ikke en tradisjonell NHH-bakgrunn. Hør mer om hvorfor det er en fordel som leder i Bara Eiendom i podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne.

Podcast: Ingse Galtung Døsvig skulle i hvert fall ikke inn i eiendomsbransjen - nå kan hun ikke tenke seg noe mer gøyalt enn å utvikle Kronstadparken

Ingse Galtung Døsvig er gjest i denne spesialutgaven av Bak fasaden med DJ & Rønne, hvor vi spilte inn episoden live på arrangementet til foreningen Ung eiendom vest.

Bara Eiendoms adm. direktør Ingse Galtung Døsvig ville absolutt ikke jobbe med eiendom og følte seg veldig utenfor da hun kom inn i den mannstunge og konservative bransjen. Men Ingse, som er tredje generasjon i familiebedriften, satte fort sitt eget preg på Bara Eiendom og kan ikke tenke seg noe mer gøyalt enn å utvikle Kronstadparken.

Podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne er tilgjengelig på Apple podcast, Spotify, Acast og Google podcast. Du kan også høre podcasten ved å klikke på direktespilleren under her:

Powered by Labrador CMS