GODE SOLFORHOLD: Alle boligene balkong eller uteplass mot vest og gode solforhold på ettermiddag og kveld. Ill: Pi Arkitekter
GODE SOLFORHOLD: Alle boligene balkong eller uteplass mot vest og gode solforhold på ettermiddag og kveld. Ill: Pi Arkitekter

Skal bygge 47 boliger på Voksentoppen (+)

Plansaken har tatt lang tid, derfor ønsker OBOS å komme i gang med byggingen så raskt som mulig.

Publisert Sist oppdatert

På vegne av OBOS-selskapet Th. Haugsvei AS har Pi Arkitekter bestilt forhåndskonferanse hos Plan- og bygningsetaten (PBE) for Ullveien 12. Bakgrunnen er at bystyret i desember vedtok reguleringsplanen for tomten.

– Reguleringsprosessen har tatt lang tid, og utbygger ønsker å sende inn rammesøknad så raskt som mulig. I den forbindelse ber vi om en forhåndskonferanse for å avtale ulike forhold rundt søknadsprosessen, skriver arkitektselskapet til PBE.

Det er utarbeidet et forprosjekt i tråd med grunnlaget for reguleringssaken. Prosjektet består av 8 bygg hvorav 3 lavblokker på 3 etasjer (ca. 27 leiligheter) over en felles garasjekjeller. Rekkehusområdet har 5 bygg med 5 rekkehus pr. bygg.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.