Selger hotell i Halden (+)

Grand Hotell Halden er til salgs. Eiendommen har hotell/apartmentshotell og to barer.

Publisert

Det er Pål Persen i Persen Real Estate som har fått salgsoppdraget i Halden av Grand Eiendom Holding. Transaksjonen vil foregå ved salget av 100 prosent av aksjene i Jernbanetorget 1 AS, som eier hotelleiendommen Jernbanetorget 1, og 100 prosent av aksjene i Max Mill AS, som eier eiendommen bygården Blokhusgata 5.

Hotellet har adressen Jernbanetorget 1. Det har 32 rom og drives som sommerhotell i sommersesongen. Mellom 15. august og 15. juni. er det et apartmentshotell. Det er også to barer, Siste Reis og Grand Bar, som leies ut til eksterne drivere. Grand Bar er blitt kjent nasjonalt etter at den tidligere FRP-toppen Per Sandberg og hans kjæreste Bahareh Letnes tok over driften av baren. Frem til 2020 drev dagens eier sommerhotellet for egen regning. Fra 2020 er driften av sommerhotellet leid ut til en ekstern driver. Appartementshotelldrives fortsatt for egen regning», skriver selgeren i prospektet.

Eiendommen Blokkhusgata 5 er en bolig- og næringseiendom på 571 kvadratmeter fordelt på tre etasjer. Den inneholder to næringslokaler (platebutikk og fibersentral for Telenor) og to leiligheter med til sammen 10 rom.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.