HAR POSISJONEN: Christian Ringnes’ allergi mot å ta på seg mye gjeld gir Eiendomsspar en enestående posisjon i et ruglete marked.
HAR POSISJONEN: Christian Ringnes’ allergi mot å ta på seg mye gjeld gir Eiendomsspar en enestående posisjon i et ruglete marked.

Ringnes med gigantisk krigskasse (+)

Med lav belåning og over 2,8 milliarder kroner i likvide midler, har Eiendomsspar en knallsterk posisjon mens koronaviruset Covid-19 herjer.

Publisert Sist oppdatert

Da Christian Ringnes holdt foredrag for Ung i Næringseiendom-medlemmene våren 2016, la han stor vekt på likviditeten og soliditeten til selskapene man er involvert i.

– Har man cash, så overlever man. Den som ikke har likviditeten og soliditeten i orden, bukker fort under i ruglete farvann, sa Ringnes før han fortalte en historie fra rett etter at han begynte å studere på Harvard.

– Vi skulle ha en superforeleser som jeg hadde hørt om før, og det var store forventninger i salen. Han sa «det er bare én ting dere skal huske på når jeg går herfra». Så skrev han på tavlen «Don’t run out of cash». Deretter gikk han, sa Ringnes.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.