HØYERE UTNYTTELSE:  NorgesGuppen ønsker høyere utnyttelse enn dagens situasjon med bygg på opptil fire etasjer. Foto: Google
HØYERE UTNYTTELSE: NorgesGuppen ønsker høyere utnyttelse enn dagens situasjon med bygg på opptil fire etasjer. Foto: Google

NorgesGruppen utvikler på Ullern (+)

Det kan bli aktuelt med både boliger, handel og kontor når tre naboeiendommer skal reguleres samlet.

Publisert Sist oppdatert

På vegne av NorgesGruppen Eiendom har DARK arkitekter bestilt planforhåndskonferanse hos Plan- og bygningsetaten (PBE) for Ullern Alle 2, 4 og 6. Arkitektselskapet har gjennomført en enkel stedsanalyse for området, og ber nå om et møte for å drøfte stedets funksjon i området og muligheter utenfor småhusplanen.

I dag er det 7-Eleven, frisør, kontor og annen næring i Ullern alle 2-4, og i Ullern Alle 6 er det 6 leiligheter i et frittstående, større boligbygg. Atkomst er først og fremst fra Vækerøveien, som er en viktig gjennomfartsåre for busser, biler og næringstrafikk.

Nord for tomtene kjører Kolsåsbanen. Nærmeste stopp er Åsjordet og Ullern (ca. 450m), og støyforholdene i området preges av den trafikale beliggenheten. Nabobebyggelsen i samme triangulære kvartal består av boliger og næringsvirksomhet, flere relativt nye eller nyoppussede.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.