Nordanö mener det er rom for en større eiendomsrådgiver til i et norske markedet. Fv: Oscar Bergström, Sven Dahlin, Lukas Tofterå og Eskil Skei. Foto: Glen Widing
Nordanö mener det er rom for en større eiendomsrådgiver til i et norske markedet. Fv: Oscar Bergström, Sven Dahlin, Lukas Tofterå og Eskil Skei. Foto: Glen Widing

Nordisk rådgiverkjempe inn i Norge (+)

Den nordiske transaksjonsrådgiveren Nordanö, med kontor i Sverige, Finland og Danmark, skal ta et jafs av det norske markedet og etablerer et eget Oslo-kontor.

Publisert Sist oppdatert

Nordanö (tidligere Leimdörfer) har vært en av de store transaksjonsrådgiverne i Sverige siden oppstarten i 1992, midt i den svenske eiendomskrisen. Siden har det partnereide selskapet etablert seg i både København og Helsinki. Teamet på 40 personer har vært rådgivere i transaksjoner med en total verdi på over 120 milliarder kroner siden 2016. Nå er tiden kommet for en storsatsing i det norske markedet.

Nordanö har tidligere hatt et samarbeid med Persen Skei før selskapet ble kjøpt opp av den islandske fallerte banken Glitnir. Eskil Skei, som kjenner Nordanö godt fra det gamle samarbeidet, går inn som partner og seniorrådgiver i den norske virksomheten.

– Jeg har kjent de siden slutten av 1990-tallet, og da jeg hørte at de ville etablere seg i Norge, syntes jeg det var en spennende idé, sier Skei til Estate Nyheter.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.