SUKSESS: Løkkeberghagen går unna som varmt hvetebrød.
SUKSESS: Løkkeberghagen går unna som varmt hvetebrød.

Godt i gang med tiårsprosjektet (+)

Når alle håndverkerne har pakket same og reist hjem, skal den splitter nye bydelen inneholde over 1.500 boliger av ulik type.

Publisert

Fredrikstad-baserte Arca Nova er i full gang med å bygge Verksbyen, en ny bydel et par kilometer opp Glomma fra sentrum. Der har de 425 mål å boltre seg på og hittil har de solgt 180 boliger, hvorav 128 er ferdigstilt og 84 er under utbygging.

De begynte å bygge for to år siden. Ytterligere delfelter på 342 boliger er under utvikling, deriblant 30 i det lille delfeltet Løkkeberghagen som nå går unna som varmt hvetebrød.

- Akkurat denne tomta på 15,6 mål lå ved siden av selve Verksbyen, og vi kjøpte da den ble lagt ut for salg for noen uker siden. Så sendte vi epost til interessenter som sto på liste og det resulterte i 12 umiddelbare salg av 15 boliger i første trinn. De første kjøpte uten å se salgsprospekter og før vi har fått ut informasjon på våre hjemmesider, men de har sett tilsvarende boliger vi har bygd her før, sier salgsansvarig Thomas Hansen om den overveldende responsen.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.