OPPGRADERT: Eiendommen har vært gjennom en større oppgradering.
OPPGRADERT: Eiendommen har vært gjennom en større oppgradering.

Aberdeen kjøper i sentrum (+)

Aberdeen Standard Norway Balanced Fund har kjøpt en eiendom i Oslo sentrum fra Promenaden High Street.

Publisert

Det er Akersgata 16 som Promenaden High Street nå har solgt. Aberdeen Standard Investments har kjøpt eiendommen på vegne av eiendomsfondet for en hemmelig sum. Akershus Eiendom var megler i transaksjonen.

Eiendommen har et samlet areal på 4829 kvadratmeter og er leid ut til både kontorbrukere (HCA Melbye) og handelsaktører (Kaffebrenneriet og Vitra).

– Vi ser frem til å ta over denne veldig attraktive eiendommen i hjertet av Oslo, beliggende rett ved Stortinget. Med oppgraderingen av Wessels Plass og Prinsens gate, samt rehabilitering av bygget, er dette en eiendom som vil bli etterspurt blant både retail- og kontorbrukere i mange år fremover. Det har vært en viktig strategi for fondet å investere i sentralt beliggende eiendommer med høy kvalitet, og vi mener dette vil være et godt bidrag i en raskt voksende portefølje, sier Fund Manager Lise Berge Brattvåg i Aberdeen Standard Investments.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.