NYTT: Nå starter byggingen i Drammen sentrum.

Peab har nå bestemt seg for å bygge boligprosjektet i Drammen

Utvikleren kjøpte tomta i 2022, snart er det byggestart.

Publisert Sist oppdatert

Peab Eiendomsutvikling har besluttet å sette i gang med byggearbeidet på Engene Hage ved Kirkegårdsparken i Drammen sentrum. Prosjektet får 30 leiligheter over fire etasjer og tre rekkehus fordelt på to bygninger, ifølge en pressemelding.

– Vi tror dette blir en berikelse for nærmiljøet og være attraktivt for en bred kjøpergruppe. I et utfordrende marked er det også viktig for oss å ta samfunnsansvar og bidra til økt boligbygging, sier Jannicke Mansika-Aanstad som leder for Peab Eiendomsutvikling.

Det er nå ett år siden boligene ble lagt ut for salg, og så langt er det signert 16 kontrakter. Leilighetene blir to- til fireroms med mellom 36 og 80 kvadratmeter, og disse får en felles takterrasse. De som er igjen av disse er priset fra 4,4 til drøyt 8 millioner kroner. 

Det var Pilares Eiendom som solgte eiendommen i sin tid, og sto dessuten for reguleringen av Engene 51, 53 og 57.

Rekkehusene på 130 kvadratmeter får egen inngang, uteplass og private takterrasse. De er priset fra 12,5 til drøyt 14 millioner kroner, ingen av disse er solgt

– Prosjektet har hatt en positiv salgsutvikling, noe som indikerer et behov. Med en variert sammensetning av boligtyper og størrelser treffer prosjektet markedet godt, og vi ser lyst på den videre salgsprosessen, påpeker daglig leder Morten Liavaag i Privatmegleren Drammen.

Powered by Labrador CMS