Transaksjon:

KJØPER SEG OPP: Oro tar igjen et jafs på Carl Berner i Oslo. – En unik mulighet, sier Emil Tingulstad i Oro.
KJØPER SEG OPP: Oro tar igjen et jafs på Carl Berner i Oslo. – En unik mulighet, sier Emil Tingulstad i Oro.

ORO utvider satsningen her

Kjøper 12 næringsseksjoner på Carl Berner.

Publisert Sist oppdatert

Et selskap kontrollert av Oro overtok 6. april 2022 samtlige aksjer i T Næring 102 AS og T Næring 110 AS, som eier 12 butikkseksjoner på Carl Berner Plass og har leietakere som Samson, Cutters, Dr. Dropin og Coop.

Eiendommen ligger sentralt i rundkjøringen på Carl Berner Plass, Oslos femte største kollektivknutepunkt. Carl Berner er et område med sterk demografisk utvikling og Oro styrker herved sin tilstedeværelse etter kjøpet av Verkstedhallen i november 2021, som skal utvikles til Oslo råeste storstue.

- Vi ser frem til å ta over eiendommene og videreutvikle disse. Med tillegg av kjøpet av Verkstedhallen i november 2021 viser dette vår tilstedeværelse og satsning i området. Vi gleder oss til å videreutvikle et nabolagstilbud som enda mer tilpasses området og behovet for service, tjenester og handel i fremtiden, sier Emil Tingulstad i Oro.

- Vi har god erfaring med å drifte og utvikle handels- og næringsseksjoner, blant annet forvalter vi i dag også Bekkestua Senter og Strømsø Senter i Drammen. Det er en unik mulighet å kunne overta en så mange spennende butikklokaler i et underutviklet, men ettertraktet område. Vi er motivert for å jobbe tett med leietakere, og ikke minst lokalbefolkningen for å lage et enda bedre tilbud til nabolaget, avslutter Tingulstad.

BN-megler har vært megler i transaksjonen. Thommessen og Wiersholm har vært juridisk rådgiver for henholdsvis kjøper og selger.

Oro er en lokal eiendomsaktør som er eid av de ansatte og som kjøper, utvikler og forvalter næringseiendom i området mellom Gardermoen i nord, Vestby i sør og Drammen i vest med Oslo sentralt i midten. Selskapet eier og forvalter 29 eiendommer med markedsverdi på ca. ni milliarder kroner fordelt på 350.000 kvadratmeter.

Powered by Labrador CMS