NY: Anne Nordseth Westbye er ny salgs- og markedssjef i Zeiner Bolig.
NY: Anne Nordseth Westbye er ny salgs- og markedssjef i Zeiner Bolig.

Ønsker å lære mer om boligutvikling

For Anne Nordseth Westbye var det viktig å jobbe for en fremoverlent boligutvikler med fokus på kvalitet. Valget falt på Zeiner Bolig.

Publisert Sist oppdatert

Anne Nordseth Westbye, går fra stillingen som produktsjef i EiendomsMegler 1 Norge med ansvar for digital tilstedeværelse av bruktbolig og nybygg, til salgs- og markedssjef i Zeiner Bolig.

– Jeg hadde et ønske om å jobbe med en fremoverlent boligutvikler som er opptatt av estetikk og kvalitet, det var hovedgrunnen til at jeg startet i Zeiner Bolig. Etter å ha jobbet med bruktbolig i mange år, ville jeg ta steget over til en boligutvikler for å lære mer om prosessen, og samtidig bruke erfaringen min fra tidligere på en ny måte, sier Westbye.

Etter 10 år i ulike roller hos EiendomsMegler 1, startet hun i Zeiner Bolig i mai i år. Westbye har en bachelor i eiendomsmegling, og en mastergrad i markedsføringsledelse fra BI, med spesialisering innen merkevarebygging, digital kommunikasjon og markedsorientert ledelse. Hun er også medlem av nettverket Ung i Næringseiendom.

Bygge for kvalitetsbevisste boligkjøpere

Westbye har salgs- og markedsansvar for selskapet.

– Oppgavene som følger med her spenner bredt. Det innebærer alt fra strategi- og markevarebyggende aktiviteter, til markedsføring og salg av boligprosjektene vi utvikler. Etter min mening – en perfekt kombinasjon med mange muligheter, påpeker hun.

Zeiner Bolig er en solid aktør innen boligutvikling, med cirka 400 boliger under utvikling i Vestfold og Tønsberg. De bygger boliger for de fleste behov, alt fra praktiske og trygge hjem for småbarnsfamilier til eksklusive leiligheter på bryggekanten. Fokuset deres er å bygge solide og funksjonelle boliger med høy standard til den kvalitetsbevisste boligkjøperen.

– Vi jobber med flere prosjekter parallelt, både små og store. Timing og god research på hva markedet etterspør, er en viktig del av jobben for å treffe godt. Vi ser at stadig flere ønsker seg en enkel tilværelse i en ny og lettstelt leilighet. Folk blir mer og mer aktive, og ønsker å bruke tid på annet enn bare hus og hjem. Vi jobber som regel med prosjektene i lang tid, og det er alltid gøy når kundene liker prosjektene vi utvikler, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS