DIFFERIENSIERT PORTEFØLJE: Silje Lien Wold får ansvaret for en differensiert eiendomsportefølje bestående av hoteller, et OPS-samarbeid på Ørlandet og utleieleiligheter i Oslo og Bergen.

Blir ny eiendomssjef i OBOS Eiendom

Silje Lien Wold går fra stillingen som rådgiver for konsernsjef Daniel K. Siraj til rollen som eiendomssjef i OBOS Eiendom.

Publisert

Hun kom til OBOS i februar 2022 fra Nordea og har en mastergrad i finans fra Copenhagen Business School.

Silje Lien Wold får resultatansvaret for en differensiert eiendomsportefølje bestående av hoteller, et OPS-samarbeid på Ørlandet og utleieleiligheter i Oslo og Bergen. Hun vil også bli en viktig ressurs i OBOS sin videre utvikling på Ulven der hun i første omgang får ansvar for kontor- og kombinasjonslokaler i Østre Aker vei.

– Vi er svært fornøyde med Siljes inntreden i teamet. Vi har behov for å styrke oss på eiendomssiden samtidig som Silje får nye utfordringer internt i OBOS. Stillingen som eiendomssjef innebærer ansvar for eiendommenes økonomiske resultat og verdiutvikling, men også operativt arbeid med blant annet utleie, kundetilfredshet, bærekraft og ledelse av eiendomsteamet, sier Direktør for forvaltning i OBOS Eiendom, Thor L. Bareksten.

– Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang, bli bedre kjent med alle kollegaene mine i OBOS Eiendom, samarbeidspartnere, kunder og bransjekollegaer. Dette blir en jobb med spennende utfordringer, hvor jeg også kan bruke min erfaring fra tidligere jobber, sier Silje Lien Wold.

Powered by Labrador CMS