Ny teknikk hjelper JMs kunder å finne sitt fremtidige hjem på Langhus Gård

JM Norge bygger totalt ca 300 leiligheter og 80 rekkehus på Langhus Gård. Leilighetene er svanemerket, og Langhus Gård er et område som har alt i nærheten - togstasjon,barnehage, barneskole, nærsenter med shopping, treningssenter, cafe og dagligvare og idrettsanlegg - alt i nærhet til et vakkert naturområde. Men, hvordan formidler man alt dette i tider hvor corona gjør det umulig å vise frem fremtidens boliger på stedet? Svaret er webGL.lick to add subtitle

Under det turbulente året som har gått har vi sett boligbransjen utvikle seg i rekordfart, og internett har raskt blitt den primære salgsplattformen. Med hjelp av blant annet webGL- teknikken i wec360°plattformen, gjør JM Norge dette fullt ut med Langhus Gård.

JM Norge er den første boligutvikleren i Norge til å benytte seg av denne teknikken i plattformen:

“Vi ville skape en inspirerende og informativ reise for våre fremtidige kunder på Langhus Gård”, sier Vegard Rossi Westergård, markedsansvarlig i JM Norge. “Nå når denne teknikken finnes for å vise frem prosjektet online, kan vi gi våre kunder en mye bedre forståelse for den fremtidige boligen og området den befinner seg i, slik at de føler seg trygge i beslutningen. Det gagner både de og oss”.

Teknikker som interaktive 3D-modeller (webGL), 360°-visninger, solstudie og interaktive bilder bindes sammen til en sømløs opplevelse i wec360°’s plattform, og gjør det mulig for JM å hjelpe sine kunder å forstå bydelen, området, kvartalet og den spesifikke boligen. JM`s kunder kan fritt se seg rundt i området og få en god forståelse for hvordan alt henger sammen - hvor nært det er til alle omgivelsene, og hvordan utsikten fra balkongen kommer til å bli.

Avansert teknikk må å være ekstremt enkel

“En lærdom vi har tilegnet oss ved visualiseringsteknikker er at den må være bra, men også ekstremt enkel for å være et nyttig verktøy. Med vår presentasjonsplattform har vi fjernet alle hindrer og skapt en fantastisk opplevelse som du navigerer deg rundt i med få tastetrykk. Og takket være at teknikken kan legges inn på valgfri hjemmeside, prosjektside eller på en influencers blogg om du ønsker, når dere alle målgrupper raskt, uavhengig av den tekniske kompetansen” sier Leon Radley, utviklingssjef i wec360° og designer bak plattformen.

Siden plattformen fungerer direkte i nettleseren på telefon, nettbrett og datamaskiner kan de som er interessert i Langhus Gård studere prosjektet i ro sammen med familien hjemme i sofaen.

Powered by Labrador CMS