Utvikling:

FREMOVERLENT: - Heimdal Bolig har i dag over 3.200 boliger under utvikling, sier Roar Munkhaugen, administrerende direktør i selskapet.

Ny årsbeste fra Heimdal Bolig

Knuste sin egen rekord fra året før.

Publisert Sist oppdatert

- Heimdal Bolig solgte 315 boliger til en verdi av 1.4 milliarder kroner i 2021. Heimdal Bolig representerer med dette en markedsandel på ca 20 prosent av nye boliger i Trondheim og er med dette byens største boligbygger også i 2021.

Dette sier Roar Munkhaugen, administrerende direktør i Heimdal Bolig, til Estate Nyheter. I 2020 solgte selskapet 295 boliger til en verdi av 1,2 milliarder kroner, en rekord som altså ikke ble stående så lenge.

I 2021 igangsatte Heimdal 373 boliger. 46 av disse var familieboliger og resterende var 315 boliger ble overlevert til sluttkunder og et studentprosjekt på 300 senger ble overlevert til kjøper.

1 stk usolgt bolig

Heimdal Bolig hadde 621 boliger til en verdi av kr 2,7 milliarder kroner i produksjon ved årsskiftet. 93 prosent av disse boligene var solgt. Antallet usolgte leiligheter tar neppe nattesøvnen fra ledelsen: Selskapet hadde ved årsskiftet kun én – 1 - ferdigstilt usolgt bolig.

Virksomheten hadde i tillegg et studentprosjekt med 490 senger i produksjon ved årsskiftet. Dette prosjektet er solgt og skal overleveres sluttkunde medio 2022.

Ordrereserven for produksjon av regulære boliger og studentboliger ved inngangen til 2022 anses derfor som svært tilfredsstillende. Heimdal Bolig opererer i Trondheim Kommune.

Flere nye prosjekter

- I 2022 planlegger Heimdal Bolig med en rekke nye prosjekter for salg. Det vil komme ca 400 boliger fra oss ut på markedet i 2022 fordelt på de fleste bydeler i Trondheim. Heimdal Bolig har i dag over 3.200 boliger under utvikling, som vi ønsker å bygge ut i løpet av en 10 -årsperiode, legger Munkhaugen til.

Sammen med partnere er Heimdal Bolig engasjert i Brøset-eiendommen og utbygging av EC Dahls bryggeri som er større byutviklingsprosjekter Trondheim.

Powered by Labrador CMS