Bolig:

SELGER GODT: Roar Munkhaugen, administrerende direktør i Heimdal Bolig.

Solgte for 1,2 milliarder

Og har nye boliger for 1,6 milliarder kroner i produksjon akkurat nå.

Publisert

Heimdal Bolig solgte 295 boliger til en verdi av 1,2 milliarder kroner i 2020.

- Heimdal Bolig representerer med dette en markedsandel på ca. 20 prosent av nye boliger i Trondheim og er byens klart største boligbygger, sier Roar Munkhaugen, administrerende direktør i Heimdal Bolig.

I 2020 igangsatte Heimdal 343 boliger. I tillegg ble det igangsatt en studentby for 490 studenter i egenregi med fem minutters gangavstand til Campus Gløshaugen

600 NYE BOLIGER: Øvre Nyhavna i Trondheim, som består av ca. 600 boliger ved vannet fordelt på fem byggetrinn. Byggetrinn 1 – 3 er i produksjon, mens trinn 4 kommer til salg i løpet av våren.

Heimdal Bolig hadde 411 boliger til en verdi av kr 1,6 milliarder kroner i produksjon ved årsskiftet. 95 prosent av disse boligene var solgt. Selskapet har per i dag ingen ferdigstilte usolgte boliger.

Selskapet hadde i tillegg 490 studentboliger i produksjon ved årsskiftet.

- Ordrereserven for produksjon av regulære boliger og studentboliger ved inngangen til 2021 anses derfor som svært tilfredsstillende. Heimdal Bolig opererer i Trondheim Kommune, men har ambisjon om å utvide dette noe, sier Munkhaugen.

I 2021 planlegger Heimdal Bolig en rekke nye prosjekter for salg.

- Det vil komme ca. 450 boliger fra oss ut på markedet i 2021 fordelt på de fleste bydeler i Trondheim. Heimdal Bolig har i dag over 3.000 boliger under utvikling, som vi ønsker å bygge ut i løpet av en tiårsperiode, sier Roar Munkhaugen.

Powered by Labrador CMS