TOPP PÅ TOPPENE: Pierre Puggaard koste seg på topptur i Nusfjord.

Min lørdag med Pierre Puggaard: Uforglemmelige øyeblikk med isfiske etter abbor og gjørs

En randonee-weekend i Nusfjord med spektakulære naturoplevelser er det villeste Director Living & Leisure i Carucel Pierre Puggaard har gjort.

Publisert Sist oppdatert

- Hva gjør du på lørdag? 

– Med stor sannsynlighet tilbringer jeg en hel dag med familien. Det kan innebære en tur i skogen, sykling, fotball, eller på dager med fint vær, sommerbading på stranden. Livet har endret seg mye etter at jeg fikk barn og flyttet litt utenfor Oslo.

Sist lørdag var jeg faktisk i Riksgränsen for å prøve heliskiing for første gang i livet.

- Hva er din lidenskap?

– Jeg har en dyp interesse for Hospitality i alle former – hoteller, hostel, boendekonsepter, restauranter og aktiviteter. Det er møtet mellom mennesker, i symbiose med design, service, kreativitet, teknologi og opplevelser, som virkelig fascinerer meg. Den verdien god hospitality kan tilføre et sted eller en by, er noe som gir meg mye energi og inspirasjon.

- Hvis du ser bort fra familie og business, når har du vært på ditt lykkeligste? 

– Vinterferieukene med bestefar i Värmland fra jeg var 9 til 12 år var uforglemmelige. Hans liv besto av fiske og fotografering, og vinterferien innebar isfiske etter abbor og gjørs. Det var hans lidenskap og entusiasme, og måten han delte dette med meg, som gjorde meg utrolig lykkelig.

- Hva er det villeste du har gjort? 

– I mars arrangerte vi en randonee-weekend i Nusfjord, med lokale ski-guider, Björn Svensson som gjestekokk og tre dager med toppturer. Det å få delta i dette arrangementet, oppleve det unike opplegget, den spektakulære naturen, de utmerkede snøforholdene og møte de entusiastiske deltakerne, gjorde dette til en av de mest fantastiske opplevelsene jeg har hatt. Lofoten er virkelig enestående!

- Hva er ditt forhold til kunst? 

– Jeg har lite kunst på veggene hjemme. Selv om jeg generelt er veldig glad i bilder, design og estetikk, har jeg minimal kunnskap om kunst.

- Hva med vin? 

– Som med kunst, har jeg begrenset kunnskap om vin, men jeg er glad i vin og har spesiell interesse for vinområdene jeg har besøkt. Lukten sitter igjen og mange minner kommer tilbake fra reisene.

- Favorittrestaurant?

– Oslo har et imponerende utvalg av restauranter, og det er en glede å spise ute i Norges hovedstad. Hvis jeg skal nevne en favoritt, er det Le Benjamin, som har vært min faste favoritt de siste åtte årene. Det er en kommende nyåpning på Frogner denne sensommeren, og jeg tror at denne restauranten kan kapre førsteplassen etter mange år. 

- Hva er din "guilty pleasure"? 

– En iskald 0,3 øl på fat.

- Ville du kjøpt utleiebolig nå? Ja/nei? Hvorfor? 

– Jeg eier en utleiebolig og har ikke tenkt å selge. Jeg tror prisene på bolig vil fortsette å stige, og leieprisene vil følge etter. På lang sikt tror jeg at bolig er en god investering. Så svar JA.

Powered by Labrador CMS