KOMPIS: Christopher Krohnstad koser seg når han tar med hunden på elgjakt.

Min lørdag med Christopher Krohnstad: Elsker gode råvarer og selvskutt kjøtt

Senioranalytiker og partner Christopher Krohnstad i Newsec er glad for at han slapp det han hadde i hendene og fulgte etter den store kjærligheten da hun dro til Singapore i 2010.

– Hva gjør du på lørdag?

– Jeg er i en alder og livssituasjon der det stort sett går i typiske småbarnsaktiviteter, middagsselskaper og 40-årslag i helgene.

– Hva er din lidenskap?

– Jeg er en matentusiast og brenner for gode råvarer, enten de kommer fra jakt, fiske eller landbruk. Jeg er veldig glad i å servere et måltid som er laget fra bunnen av med gode råvarer og selvskutt kjøtt. Gode måltider tar gjerne lang tid å lage.

– Hvis du ser bort ifra familie og business, når har du vært på ditt lykkeligste?

– Når jeg spiser lunsj i solen et sted i Alpene etter en formiddag på ski eller går på elgjakt med løshund.

– Hva er det villeste du har gjort?

– Slapp det jeg hadde i hendene og fulgte etter den store kjærligheten da hun dro til Singapore i 2010.

– Hva er ditt forhold til kunst?

– Det er hull i bunnen av min kulturelle skolesekk. Kunst er ikke noe jeg har særlig forhold til selv om noe selvfølgelig kan være pent å se på. Jeg bruker helst ikke ferier på å se på gallerier, kirker eller museer.

– Hva med vin?

– Vin er en stor lidenskap og jeg vet godt akkurat hva jeg selv liker – det går mest i de tradisjonelle klassikerne. Det er kult å besøke produsenter og smake deres viner på stedet de produseres. Vin smaker spesielt godt på torsdager, da er det snart helg, men det er barnehage dagen etter.

– Favorittrestaurant?

– Favoritten er Kastellet i Hegdehaugsveien, men det er få restaurantopplevelser i Norge som slår en helaften på Palace Grill på Solli.

– Hva er din guilty pleasure?

– TV-serier som Danskebåten og Charterfeber – de har fantastiske persongallerier.

– Ville du kjøpt utleiebolig nå? Ja/nei? Hvorfor?

– Man kan regne hjem en utleieleilighet med flere soverom i et område under utvikling i Oslo som fortsatt er fornuftig priset, men avkastningen er for dårlig i dag for å kjøpe en leilighet på 60m² på Frogner med hensikt å leie ut.

Powered by Labrador CMS