SLUTTER: Kristen Rikter-Svendsen har vært med på å selge rundt 8.000 boliger gjennom sine år i Profier.
SLUTTER: Kristen Rikter-Svendsen har vært med på å selge rundt 8.000 boliger gjennom sine år i Profier.

Kristen Rikter-Svendsen slutter i Profier

– Det er en tid for alt, sier Kristen Rikter-Svendsen.

Publisert

Han har jobbet 25 år med boligutvikling og salg i Profier, og avslutter samarbeidet med selskapet denne våren.

– Jeg er svært glad for tilliten jeg har blitt vist hos Profier og Gjelsten i alle disse årene. Jeg tror vi har passert 8.000 leiligheter i samarbeid, og 93 prosent av alt vi selger og produserer frem til 2025 er solgt. Jeg har fått være med på utviklingen av Profier fra gründerbedrift til utbyttemaskin for eierne. Med kjøpet av Neptune Properties, og ny konsernmodell er ambisjonene videre store. Det er naturlig for eierne å revurdere organiseringen og strategi for markedsarbeidet, og det er riktig tidspunkt for meg å takke for følget, sier Rikter-Svendsen.

Høy salgsgrad i boligprosjektene og mål om høy egenkapitalutnyttelse og trygghet for gjennomføring har stått sentralt i Profiers strategi. Rikter-Svendsen forteller at virkemiddelet har vært å utvikle leiligheter som kan selges dyrt fordi de er laget slik folk vil ha dem.

– Heis fra bilen, peis og store balkonger er mantraet vi gjerne møter arkitektene med fra første prosjekteringsmøte, og det har vært en suksessfaktor i alle år. Jeg håper det blir sittende igjen i veggene når jeg drar, sier Rikter-Svendsen.

– Samarbeidet med Kristen har vært veldig godt, og sammen har vi skapt fantastiske resultater. Det har vært en betryggelse å ha ham på markedssiden og som en kreativ bidragsyter til lønnsom forretningsutvikling. Han har i alle år skapt gode relasjoner til samarbeidspartnere, en egenskap vi har hatt stor glede av og kommer til å savne. Jeg ønsker ham lykke til videre, sier Lasse Lundhaug, CEO i Gjelsten Bolig AS og Profier AS.

Powered by Labrador CMS