Carl Erik Krefting går sammen med Lars Torgerson Øygard (t.v.), Cato Hauge og Haakon Shetelig (t.h.).
Carl Erik Krefting går sammen med Lars Torgerson Øygard (t.v.), Cato Hauge og Haakon Shetelig (t.h.).

Krefting med ny eiendomssatsing

Carl Erik Krefting har tatt med seg tre medarbeidere fra eiendomsdelen til Fearnley og etablert et nytt eiendomsselskap.

Publisert

Det er trioen Haakon Shetelig, Cato Hauge og Lars Torgerson Øygard fra prosjektmeglerhuset Fearnley Project Finance som nå blir med Krefting i den nye eiendomsvirksomheten. Selskapets navn er ikke klart ennå, men eierskapet vil være delt mellom trioen og Kreftings selskap Carucel Eiendom.

– Norsk og internasjonal økonomi har fått seg et skudd for baugen som følge av koronaepidemien, men vi har fortsatt investeringsappetitt og er optimistisk til det norske eiendomsmarkedet fremover, sier Carl Erik Krefting, eier og leder av Carucel Eiendom.

Han har gjort flere dealer med teamet fra Fearnley og sier videre at de dermed kjenner hverandre godt. De vil kjøpe både bolig- og næringseiendom. Målet er å bli en betydelig aktør i det norske markedet i løpet av noen år, og de inngår gjerne partnerskap med ulike aktører.

– Mandatet er bredt og en del av den langsiktige strategien til Carucel Eiendom. Satsingen legger til rette for økt grad av partnerskap i prosjekter med større norske og utenlandske eiendomsinvestorer og utviklere, sier Krefting.

Shetelig, Hauge og Øygard har jobbet til sammen over 20 år hos Fearnley. Deres siste arbeidsdag blir 31. august.

– Vi forlater et skip med stø kurs og et dyktig mannskap. Fearnley har vært et svært bra sted å være og gir deg muligheter du ikke får andre steder hvis du vil holde på med det vi gjør, sier Haakon Shetelig.

Han blir leder av den nye virksomheten. Alle tre blir partnere og satser nå egne penger for å eie selv.

– Vi har lenge hatt et ønske om å være med på investeringssiden. Som kapitalpartner og makker på profesjonell forvaltning er det ingen som står lenger opp på listen vår enn Carucel Eiendom, sier Cato Hauge.