Key Account Manager Max Hansson og Key Account Manager Bernt Øvern. Click to add image caption
Key Account Manager Max Hansson og Key Account Manager Bernt Øvern. Click to add image caption

Kommer plattformer for eiendomsforvaltning til å forenkle hverdagen din i 2022?

Hvis du finner den rette, kan den utgjøre en vesentlig forskjell i både innsikt, fortjeneste og bærekraft.

Ordet SaaS plattform bør verken skremme eller kjede deg. Den kommer ganske enkelt til å gjøre dagen din mer effektiv og introdusere en smartere arbeidsmåte for teamet ditt.

Som gårdeier eller forvaltningsselskap ønsker du å være konkurransedyktig i en bransje som bare blir tøffere med høyere krav fra omverdenen. Du vil fokusere på de områder som har størst potensial for verdiskapning. Du er mest sannsynlig på jakt etter å samle tjenester som betjenes av et sikkert system, som er konkurransedyktig på pris, og vil støtte deg i arbeidet slik at fokus blir på effektivisering og gjennomføring.

- Smart eiendomsforvaltning har kommet for å bli, sier Bernt Øvern .

Øvern er Key Account Manager i LAFT, et selskap som leverer programvare (SaaS) for eiendomsforvaltning i Norge. Plattformen er utviklet av og for eiendomsbransjen, og selskapet leverer er en fullverdig tjeneste innen FDV - systemer. LAFT ønsker å bidra med teknologi som gir hele eiendomsbransjen mer effektiv drift og dermed også en grønnere profil. Selskapet har i dag ansvaret for forvaltning av over 50.000 bygg gjennom sine systemer, en trend som er stadig oppadgående.

LAFT-plattformen er skybasert, basert på ny teknologi og består av tre hovedmoduler (DV/Utleie /Renhold), i tillegg internkontroll (rapporterings-) system og innmeldings app (MittBygg). Plattformen tilrettelegger for ulike integrasjoner som eksempelvis sensorteknologi, regnskap/fakturering og e-signatur & samarbeidavtaler med ulike leverandør gjør dette enkelt å tilpasse i modulene.

- Tilføre kundene verdi

– Vi opplever at eiendomsbesittere i høyere grad etterlyser bedre innsikt og kontroll over porteføljene sine. LAFT-plattformen gir dem akkurat det og vår tilnærming er at kunder som har full innsikt frigjør mer tid til å fokusere på verdiskapning og effektivisering for sin virksomhet, sier Hedda Farberg, Head of Customer Success.

- LAFT Entry

Selskapet har flere nye produkter på trappene og er den første leverandøren i Norge som lanserer en komplett selvbetjeningsløsning for drift og vedlikeholdsmodul – LAFT Entry.

– Mange aktører trenger ikke et omfattende system for å holde kontroll på eiendommene sine. Nå blir smart eiendomsforvaltning tilgjengelig for «alle» gjennom LAFT Entry, sier Bernt Øvern.

Er du en eiendomsbesitter som ønsker tilgang til et drifts – og forvaltningssystem kan du registrere deg gratis og få tilgang til plattformen. Avhengig av behovet, driftsmetode og størrelsen på porteføljen, er det også mulighet til å sømløst oppgradere til hhv Basic og Premium som har flere tjenester inkludert.

Kontakt salgsteamet i LAFT for mer informasjon om våre produkter og hva vi kan gjøre for din virksomhet.

Book en demo!

[email protected]

laft.io

Powered by Labrador CMS