Mathias Hjelseth, Key Account Manager / Hedda Farberg, Head of Customer Success
Mathias Hjelseth, Key Account Manager / Hedda Farberg, Head of Customer Success

Kommer plattformer for eiendomsforvaltning til å forenkle hverdagen din i 2021?

Hvis du finner den rette, kan den utgjøre en vesentlig forskjell i både innsikt, fortjeneste og bærekraft.

Ordet SaaS plattform bør verken skremme eller kjede deg. Den kommer ganske enkelt til å gjøre dagen din mer effektiv og introdusere en smartere arbeidsmåte for teamet ditt.

Som gårdeier eller forvaltningsselskap ønsker du å være konkurransedyktig i en bransje som bare blir tøffere med høyere krav fra omverdenen. Du vil fokusere på de områder som har størst potensial for verdiskapning. Du er mest sannsynlig på jakt etter å samle tjenester som betjenes av et sikkert system, som er konkurransedyktig på pris, og vil støtte deg i arbeidet slik at fokus blir på effektivisering og gjennomføring.

- Smart eiendomsforvaltning har kommet for å bli, sier Mathias Hjelseth.

Hjelseth er Key Account Manager i LAFT, et selskap som leverer programvare (SaaS) for eiendomsforvaltning i Norge. Plattformen er utviklet av og for eiendomsbransjen, og selskapet leverer er en fullverdig tjeneste innen FDV - systemer. LAFT ønsker å bidra med teknologi som gir hele eiendomsbransjen mer effektiv drift og dermed også en grønnere profil. Selskapet har i dag ansvaret for forvaltning av over 50.000 bygg gjennom sine systemer, en trend som er stadig oppadgående.

LAFT-plattformen er skybasert, basert på ny teknologi og består av tre hovedmoduler (DV/Utleie /Renhold), i tillegg internkontroll (rapporterings-) system og innmeldings app (MittBygg). Plattformen tilrettelegger for ulike integrasjoner som eksempelvis sensorteknologi, regnskap/fakturering og e-signatur & samarbeidavtaler med ulike leverandør gjør dette enkelt å tilpasse i modulene.

- Tilføre kundene verdi

– Vi opplever at eiendomsbesittere i høyere grad etterlyser bedre innsikt og kontroll over porteføljene sine. LAFT-plattformen gir dem akkurat det og vår tilnærming er at kunder som har full innsikt frigjør mer tid til å fokusere på verdiskapning og effektivisering for sin virksomhet, sier Hedda Farberg, Head of Customer Success.

- LAFT Entry

Selskapet har flere nye produkter på trappene og er den første leverandøren i Norge som lanserer en komplett selvbetjeningsløsning for drift og vedlikeholdsmodul – LAFT Entry.

– Mange aktører trenger ikke et omfattende system for å holde kontroll på eiendommene sine. Nå blir smart eiendomsforvaltning tilgjengelig for «alle» gjennom LAFT Entry, sier Hjelseth.

Er du en eiendomsbesitter som ønsker tilgang til et drifts – og forvaltningssystem kan du registrere deg gratis og få tilgang til plattformen. Avhengig av behovet, driftsmetode og størrelsen på porteføljen, er det også mulighet til å sømløst oppgradere til hhv Basic og Premium som har flere tjenester inkludert.

Kontakt salgsteamet i LAFT for mer informasjon om våre produkter og hva vi kan gjøre for din virksomhet.

Book en demo!

[email protected]

laft.io

Powered by Labrador CMS