Aktuelt:

NY DLA-PARTNER: Eiendomsadvokat Ola Nordvang Rundfloen.
NY DLA-PARTNER: Eiendomsadvokat Ola Nordvang Rundfloen.

Ola Nordvang Rundfloen ny partner i DLA Piper

- Har markert seg med en meget god forståelse for både faglige og kommersielle sider ved eiendomsbransjen.

Publisert Sist oppdatert

Ola Nordvang Rundfloen er tatt opp som partner i DLA Piper med virkning fra 1. mai 2022. Han har jobbet i DLA Pipers eiendomsavdeling siden 2015, og arbeider hovedsakelig med eiendomstransaksjoner, utviklingsprosjekter, næringsleieavtaler og løpende forvaltning av næringseiendom.

- Ola har gjennom sine ti år som advokat opparbeidet seg en solid kompetanse som eiendomsadvokat, og han har markert seg med en meget god forståelse for både faglige og kommersielle sider ved eiendomsbransjen. Han er også en viktig ressurs for fornybar energi-gruppen i DLA Piper, og en stor bidragsyter til firmaet, sier leder av DLA Pipers eiendomsavdeling, Magnus Lutnæs.

DLA Piper har et ledende fagmiljø innen fast eiendom både i Norge, Norden og internasjonalt. Eiendomsavdelingen i Norge består av 18 advokater, inkludert syv partnere.

- Jeg setter stor pris på tilliten og ser frem til å være med på videreutviklingen av firmaet, samtidig som jeg får jobbe videre med vårt solide eiendomsteam, sier Ola Rundfloen.

DLA Piper har de to siste årene tatt opp fem partnere fra egne rekker.

- Vi har et høyt fokus på å utvikle våre medarbeidere, og da er det selvsagt veldig gledelig når vi kan ta opp partnere fra egne rekker. Ola har vært en viktig bidragsyter i firmaet i mange år og jeg gleder meg til å se han fortsette å utvikle seg i sin nye rolle som partner, sier managing partner i DLA Piper Norway, Kjetil Haare Johansen.

Powered by Labrador CMS