LETTERE: – Deleie gjør det lettere for unge å komme inn på boligmarkedet, sier administrerende direktør Hilde Vatne i JM Norge.
LETTERE: – Deleie gjør det lettere for unge å komme inn på boligmarkedet, sier administrerende direktør Hilde Vatne i JM Norge.

JM i gang med deleie: – Gir oss tilgang til en helt ny kundegruppe

Konseptet er allerede lansert i Drammen, og snart tilbyr JM Norge deleide boliger i to nye prosjekter i Oslo og Trondheim.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er positivt for kundene det gjelder, for samfunnet og for JM, som får tilgang til en helt ny kundegruppe, sier Hilde Vatne, administrerende direktør i JM Norge.

Selskapet tilbyr deleie i utvalgte prosjekter, og har så langt lansert konseptet i prosjektet Skulpturen på Gulskogen i Drammen. Der er allerede tre leiligheter er solgt under dette konseptet.

– Deleie gjør det lettere for unge å komme inn på boligmarkedet. Med JM Deleie kan de som til nå har vært ekskludert fra boligmarkedet, eksempelvis grunnet manglende egenkapital, få større mulighet til å kjøpe sin første leilighet, påpeker Vatne.

Deleie innebærer at boligkjøperen kan velge å kjøpe fra 50 prosent og oppover av leiligheten. Resten eies av JM, og det betales markedsleie for andelen. Senere kan boligkjøperen velge å øke eierandelen sin.

Senere i år planlegger JM å tilby deleie i minimum to nye prosjekter i henholdsvis Trondheim (Flatåsen) og Oslo (Karihaugveien 22 ).

Reguleringsplanen for Karihaugveien 22 ble vedtatt av Oslo bystyre i mars, og omfatter opptil 650 nye boliger.

Salgsstart for begge de nye prosjektene blir i høst.

Powered by Labrador CMS