PÅ TOPP: Christel Stendal i J.B. Ugland, Gjermund Fossnes i Svill Eiendom og Jens Erik Bjørlin i Zeiner Eiendom topper NEMEET Kundeindeks for små eiendomsselskaper. Til høyre Morten Olaisen i NEMEET AS, som står bak leietakerundersøkelsen.

Leietakerne mest fornøyd hos de små

De minste utleierne har de mest fornøyde leietakerne.

Publisert Sist oppdatert

 Det kommer frem i NEMEET Kundeindeks, som er en måling av leietakertilfredshet for næringseiendom. Av de ti beste, er det kun Aspelin Ramm, Mustad Eiendom, SVG Property og Höegh Eiendom som tilhører kategorien store og mellomstore utleiere. Resten er mindre eiendomsselskaper.

– Det er betydelig forskjell på det å være en utleier med noen titall leieforhold, en organisasjon med en håndfull medarbeidere og et mindre antall eiendommer, og store utleiere som for eksempel, KLP, Entra eller Avinor. Vi kårer derfor topp tre i to forskjellige kategorier, sier Morten Olaisen, daglig leder i NEMEET, som står bak undersøkelsen.

Førsteplassen blant de mindre utleierne går nok en gang J.B. Ugland, med 88 poeng, De vant også i 2021.

– Vi har et langt perspektiv. Verdiene vi skaper skal vare. Det betyr at vi også må ta vare på leietakerne våre. Hos oss er alle viktige, og det tror jeg hele kollegiet her virkelig føler på og etterlever, sier Christel Stendal som leder forvaltningen hos J.B. Ugland Eiendom

Andre- og tredjeplassen, begge på 87, måtte avgjøres på målfoto, til fordel for Svill Eiendom.

– Dette var gøy! Med en smal og kompetent organisasjon er det korte kommunikasjonslinjer mellom alle hos oss og våre kunder. Det skaper tillit, raske avklaringer, og fornøyde leietakere, sier daglig leder Gjermund Fossnes i Svill Eiendom

Tredjeplassen går til Tønsberg-baserte Zeiner Eiendom.

– Leietakere anno 2023 er ikke det samme som leietakere for tyve år siden. Det krever mye mer å være utleier i dag. At kundene er så fornøyde viser at vi klarer å møte behovene og ønskene deres. VI har spesielt jobbet mye med implementering av bærekraftstiltak og dette tror jeg vi begynner å se resultatene av, sier eiendomssjef Jens Erik Bjørlin i Zeiner Eiendom.

Powered by Labrador CMS