STERKE TALL: Morten Olaisen (tv) og NEMEETs kundetilfredsundersøkelsen Norsk Leietakerindeks ga heder og ære til Arve Pedersen (tv) i Hundholmen Byutvikling og Thomas Falck-Pedersen og Asgeir K. Svendsen i Ticon . J.B. Ugland Eiendom hadde ikke anledning til å være med på KTI-dagen til NEMEET.

Hundholmen, Ticon og Ugland på topp

Hundholmen Byutvikling har de mest fornøyde leietakerne i kategorien eiendomsselskaper med eiendom for mindre enn 1,5 milliarder kroner. Ticon og J.B. Ugland Eiendom følger hakk i hæl.

Publisert Sist oppdatert

Morten Olaisens NEMEET melder om rekordmange selskaper med svært fornøyde leietakere i årets målinger gjort av Norsk Leietakerindeks. I kategorien for eiendomsselskaper med eiendom for mindre enn 1,5 milliarder topper Hundholmen Byutvikling, som med en forbedring på 2 punkter fra i fjor vinner med en KTI-score på 89 poeng.

– Når vi ser resultatet til Hundholmen Byutvikling i denne leietakerundersøkelsen, så kan det se ut som de har et særdeles nært og godt forhold til sine leietakere, for dette var gode resultater, sier Olaisen.

På andreplass finner vi Ticon Eiendom, som har hatt den raskeste veksten i kundetilfredshet de siste årene. Med 88 poeng forsvarte Ticon andreplassen fra i fjor og økte samtidig scoren.

– Vi bestemte oss for å bli blant de beste på kundetilfredshet i Norge. Det målet oppnådde vi i fjor. Årets resultater viser gledelig at vi også klarer å holde oss der. Ingen skal ta bedre vare på leietakerne sine i Drammen og omegn, sier Asgeir K. Svendsen, direktør næringseiendom i Ticon Eiendom.

Det skiller ikke mye mellom trioen på topp. Årets tredjeplass, også med 88 poeng, er vinneren fra 2021, Grimstad-baserte J.B. Ugland Eiendom.

– Vi tenker ikke at vi bare er en leverandør for leietakerne våre. Vi er der for og med kundene gjennom hele leieforholdet. Korte avstander og et driftsteam som virkelig bryr seg er avgjørende, sier Christel Stendal, leder for forvaltning hos J.B. Ugland Eiendom.

– For utleiere utenfor storbyområdene er det ikke tvil om at sterk lokal forankring, en klart uttalt kundekultur og strukturert arbeid med leietakermassen over tid, kan gi en kundeopplevelse absolutt like god som hos de største nasjonale aktørene, sier Morten Olaisen, daglig leder i NEMEET, som står bak Norsk Leietakerindeks.

Selskapet i denne kategorien med høyest KTI-vekst ble Pellerin fra Tromsø, som hadde en forbedring på hele 6 punkter fra 2021 til 2022.

Powered by Labrador CMS