STORE AMBISJONER: Med supersentral beliggenhet, har Stor-Oslo Eiendom store ambisjoner for det nye prosjektet i Fredrikstad.
STORE AMBISJONER: Med supersentral beliggenhet, har Stor-Oslo Eiendom store ambisjoner for det nye prosjektet i Fredrikstad.

Inn i storprosjekt – vil skape byens mest attraktive bydel

Stor-Oslo Eiendom har kjøpt seg inn i Trosvikstranda og har ambisjoner om å skape Fredrikstads mest attraktive bydel.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsutvikleren har kjøpt Cityplans eierandel på 50 prosent i Trosvikstranda Utvikling. Isegran Eiendom, som er eid av Fredrikstad kommune, fortsetter med sitt eierskap på 50 prosent i selskapet. Trosvikstranda ligger i Fredrikstad sentrum og er på 21 mål og har 250 meter elvefront.

– Vi i Stor-Oslo Eiendom gleder oss veldig til å ta fatt på den videre utviklingen av Trosvikstranda. Vi vil i tett samarbeid med Isegran Eiendom lede sluttfasen av områdets detaljregulering, samt den påfølgende utbyggingsfasen, sier adm. direktør i Stor-Oslo Eiendom, Mathis Grimstad.

Han forteller at målet er å utvikle Trosvikstranda til Fredrikstads mest attraktive bydel.

– Gitt den unike beliggenheten med urbane kvaliteter og kaifront, skal området utvikles med høye bærekraftambisjoner og tilføre noe nytt til byen. Et unikt tilbud av boliger, byrom og næringskonsepter, sier Grimstad.

I dette prosjektet har Stor-Oslo Eiendom fått inn NorgesGruppen Eiendomskapital og Stor-Oslo Invest som co-investorer.

– Vi er svært glade for å få inn Stor Oslo Eiendom som partner for utviklingen av Trosvikstranda. Det å få en så kompetent og solid aktør til Fredrikstad, viser at de ser det samme potensialet for området som det vi gjør, og vi ser frem til et langt og godt samarbeid, sier Arild Mortensen, administrerende direktør i Isegran Eiendom.

Richard Zagar i Stor-Oslo Eiendom overtar daglig leder-rollen fra Cecilia Brynhildsen i Cityplan. Transaksjonen påvirker ikke reguleringsprosessen eller konseptet på Trosvikstranda.

Powered by Labrador CMS