3D av lyse og luftige kontorlokaler.
3D av lyse og luftige kontorlokaler.

Hvordan skaper vi den trygge arbeidsplassen nå?

I disse vanskelige Korona tider er det viktigere enn noen gang å kunne skjerme sin arbeidsplass. Våre fleksible løsninger kan være med på å bidra til en tryggere kontorplass hvor den ansatte sitter mer beskyttet, og har arbeidsro, men samtidig føler det er lyst og luftig.

Publisert Sist oppdatert
3D bilde utarbeidet i forkant av rehabiliteringsprosjekt.
3D bilde utarbeidet i forkant av rehabiliteringsprosjekt.

Glassvegger gir rommet luftighet og lys, trespilene gir varme og lunhet. Riktig valg av himling ivaretar også både estetikk og lyd. Hvorfor ikke leke litt med farger på kontorskilleveggene slik at man får et moderne og sprekt uttrykk? Modulvegger Oslo AS skal flytte inn i nye lokaler og er nå i gang med rehabiliteringen av disse. Her har vi virkelig lekt med farger både på vegger, gulv, tak og møbler. Vi gleder oss til å vise frem dette lokalet når det står klart i Oktober. Følg oss gjerne på FB for å kunne se bilder etter hvert som arbeidet skrider frem.

Trespiler her brukt i tak
Trespiler her brukt i tak

MV-Trespiler kan dekke store deler av rommet eller brukes som små oppmykende elementer. De setter alltid et eget særpreg på rommet og har også gode akustiske egenskaper.

Lokalene i Brynsveien som Modulvegger Oslo AS nå rehabiliterer til å bli deres nye kontorlokaler blir også showroom hvor mange leverandører har vært med å bidratt.

Powered by Labrador CMS