Karriere:

TIL TOPPS: Renate Sørestrand-Hansen skal lede DNB Eiendom.
TIL TOPPS: Renate Sørestrand-Hansen skal lede DNB Eiendom.

Hun blir ny sjef for DNB Eiendom

Renate Sørestrand-Hansen blir ny leder i DNB Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Renate Sørestrand-Hansen leder i dag kundesenteret for personmarked i DNB. Hun tar over for Terje Buraas, som går av med pensjon.

– Det er en meget erfaren salgsleder som tar over som administrerende direktør i DNB Eiendom. Hun er flink til å bygge lag og skape vinnerkultur, samtidig som hun er modig, evner å tenke stort og skape begeistring. Jeg gleder meg til å se hva Renate får til sammen med det sterke laget i DNB Eiendom, sier leder av personmarkedet i DNB og styreleder i DNB Eiendom, Ingjerd Spiten.

Hun tar over lederjobben fra 1. august. Terje Buraas vil samtidig være tilgjengelig for DNB Eiendom ut 2022. I de neste månedene vil Sørestrand-Hansen bruke tiden til å bli bedre kjent med DNB Eiendom.

– Jeg er veldig glad for at vi får til en overlappingsperiode der Terje Buraas kan fortsette å dele av sin kunnskap og være tilgjengelig. Terje har gjort en fenomenal jobb hele sin lange arbeidskarriere i DNB, og ikke minst i rollen som leder for DNB Eiendom. Han fortjener en stor takk for sin innsats, og overlever et selskap i toppform og som er spisset for fremtiden.

Powered by Labrador CMS