Bolig:

LEILIGHETSBYGG: Nærliggende bebyggelse består av terrasserte leiligheter og leilighetsbygg.
LEILIGHETSBYGG: Nærliggende bebyggelse består av terrasserte leiligheter og leilighetsbygg.

Har planer om leilighetsbygg i Holmenkollen

Sarpsborg-selskapet Ove Skår Gruppen AS ønsker å oppføre et leilighetsbygg på fire etasjer.

Publisert

Ove Skår Gruppen AS har bedt om planforhåndskonferanse hos Plan- og bygningsetaten (PBE) for Måltrostveien 51. Selskapet har ennå ikke engasjert fagkyndig, men skriver i henvendelsen til etaten at de «ønsker å fortette et godt egnet område med et leilighetsbygg».

- Nærliggende bebyggelse består av terrasserte leiligheter og leilighetsbygg på fire etasjer. Det er skole og barnehage i umiddelbar nærhet. God kollektivforbindelse med både bussholdeplass og T-banestopp i nærheten, påpeker selskapet.

Planen omfatter et leilighetsbygg på fire etasjer.

Måltrostveien 51 ligger ute på Finn.no med en prisantydning på 21,5 millioner kroner. Megleren opplyser til Estate Nyheter at eiendommen ikke er solgt, men at det er en dialog med Ove Skår Gruppen AS.

Ove R. Skår etablerte et personlig foretak som byggmester i 1982. Syv år senere ble selskapet Ove R. Skår AS etablert med Ove R. Skår og Skule Reiersen som aksjonærer. Etterhvert er selskapet blitt en betydelig entreprenør og eiendomsutvikler.

- For å kunne fortsette veksten så vi behovet for å dele lederansvaret på flere. Fra 2018 er Ove Skår Gruppen driftet som en felles konsernmodell, med Ove Skår Gruppen AS som morselskap. Gruppen har en rekke datterselskaper innen eiendom samt entreprenørbedriften Ove Skår AS, heter det på selskapets hjemmeside.

Ove Skår AS deltok ved utbyggingen av den nye flyplassen på Gardermoen gjennom firmaet Olsen & Skår AS. Sistnevnte hadde ansvaret for å bygge takkonstruksjonen på jernbanestasjonen og pirene på den nye hovedflyplassen, samt ansvaret for bygningsmessige arbeider på det nye administrasjons- og politibygget.

Blant prosjektene som selskapet viser til på hjemmesiden, er også bygging av 257 leiligheter på Grønland i Oslo for De nye Grønlandskvartalene AS.

Powered by Labrador CMS