Bolig:

FJORDUTSIKT: - Takterrassen er vendt mot syd, øst og vest, med perfekte solforhold og en fjordutsikt som må oppleves, skriver Sem & Johnsen i salgsoppgaven.
FJORDUTSIKT: - Takterrassen er vendt mot syd, øst og vest, med perfekte solforhold og en fjordutsikt som må oppleves, skriver Sem & Johnsen i salgsoppgaven.

Vil ha 69 millioner for penthouse på Sørenga

Lillestrøm-investoren Peter Dybvad-Roll selger en eksklusiv leilighet med en tilhørende takterrasse på 220 kvadratmeter og 6 garasjeplasser.

Publisert

- Dette er en unik leilighet med alt på ett plan og en takterrasse på 220 kvadratmeter. Her får kjøperen ikke bare en kjempefin leilighet, men også en eneboligfølelse. Og så er jo Sørenga blitt et veldig populært område; Oslo sentrum er i ferd med å flytte seg til Bjørvika, sier eiendomsmegler Elin Lee hos Sem & Johnsen, som har fått oppdraget med å selge leiligheten med adresse Sørengkaia 33.

Selger er Lillestrøm-investoren Peter Dybvad-Roll, som står bak selskapet Hvam Invest AS. Dette selskapet driver med utvikling av bolig- og næringseiendom på Romerike og Oslo Nord. Det har ikke lykkes Estate Nyheter å få kommentarer fra Dybvad-Roll om leiligheten han nå skal selge.

I salgsoppgaven beskrives den 267 kvadratmeter store leiligheten som en eksklusiv penthouse med enorm takterrasse på 220 kvadratmeter og storslagen fjordutsikt.

- Smakfull eleganse, dempede farger og utsøkt materialvalg preger hele leiligheten. Stor stue i flere soner / avdelinge. Fra stuen er det utgang til en fantastisk privat takterrasse vendt mot syd, øst og vest, med perfekte solforhold og en fjordutsikt som må oppleves, skriver Sem & Johnsen i salgsoppgaven

Til leiligheten medfølger det også 6 garasjeplasser i et avgrenset areal med port.

Powered by Labrador CMS